Metroda Bir Anda Soyundular !


Metroda Bir Anda Soyundular !

Metroda Bir Anda Soyundular !

Metroda Bir Anda Soyundular !


ABD’nin New York kentinde dokuz yıldır ‘Metroda Pantolonsuz Yolculuk’ eylemi düzenleyen “Improve Everywhere” adli grup, eylemlerini bir adim daha ileri taşıdı.
Önceki gün değişik istasyonlarından New York metrosuna binen kadınlı erkekli 1000 kişi, bu kez iç çamaşırlarını da çıkardı. Yolcular, kendileriyle aynı vagonları paylaşan ve bir anda yari çıplak kalan “çılgın yolcuları” şaşkın bakışlarla izledi.
Sayıları 1000’i asan eylemciler, önce Manhattan’daki Foley Meydanı’nda, buluştu. “Improve Everywhere” adlı grubun lideri Charlie Todd’un, “metroda iç çamaşırlarınızı çıkarmaya hazır mısınız” sorusunu çığlıklar atıp ‘evet’ diye yanıtlayan kalabalık, daha sonra metro istasyonlarının yolunu tuttu.
Yarı çıplak metro yolculuğu yapmaya razı gönüllüler, gruplar halinde metro vagonlarına bindikten bindikten sonra yolcuların şaşkın bakışları altında önce pantolon, yada eteklerini, ardından da iç çamaşırlarını çıkararak, yari çıplak yolculuk etmeye başladı.
Yarı çıplak eylemciler, olağandışı hiçbir şey yokmuş gibi davranırken, eylemden haberi olmayan yolcular ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Yolcular, metro istasyonları ve vagonlarda gazete ve kitap okuyan yarı çıplak eylemcileri yan gözle süzmekten kendilerini alamadı.
New York’u neredeyse bir baştan ötekine metroyla dolaşan baldırı çıplak eylemciler, bazı istasyonlarda mola verdi. Buralarda bir süre bekleyen eylemciler, yeniden metroya binip, yolculuğa devam etti. Kimi yolcuların gülüşmesine, kimi yolcuların sorgulayan ve ne olup bittiğini anlamak isteyen bakışlarına yol açan eylem olaysız sona erdi.

Metroda Bir Anda Soyundular ! için “0 yorum” bulunmaktadır.

Mesajınız İçin Teşekkürler . İncelendikten Sonra Yayınlanacaktır !